25-річний нападник став однією із сенсацій Ла Ліги, відколи перебрався до каталонців з Динамо і сповна виправдав заплачені киянам 5 мільйонів євро, повідомляє AS з посиланням на Bild.

Наразі ринкову вартість Віктора Циганкова оцінюють у 22 мільйони, а за українцем почали стежити деякі європейські клуби. Одним з них є мюнхенська Баварія. Німецький гранд тримав вінгера на радарах до того, як він зазнав травми та навіть посилав розвідників до Монтіліві.

Баварія могла б спробувати підписати Цигакнова у наступне літнє трансферне вікно. Щоправда, Жирона вважає Віктора дуже важливим гравцем і не готова відпускати його менш ніж за 30 мільйонів. Тим паче, що 50% від загальної суми трансферу отримає київське Динамо.

Каталонці не поспішають з торгами і розраховують на вінгера принаймні до завершення сезону. До травми у матчі з Реалом він виходив на поле у всіх матчах Ла Ліги, відзначившись 1 голом та 1 асистом.

Зазначимо, що про зацікавленість Баварії у послугах Циганкова повідомив ще й Mundo Deportivo. Усі іспанські ЗМІ посилаються на Bild, проте на офіційному сайті німецького першоджерела знайти цю інформацію не вдається.