Кілька місяців тому Ванда Нара ошелешила шанувальників страшною звісткою. Під час планової діагностики лікарі запідозрили у неї лейкемію.

Нещодавно стартували зйомки аргентинської версії шоу "Танців з зірками", у яких обраниця Ікарді бере участь. Нара поділилася своїм самопочуттям. "Зусилля, напругу, тренування я можу витримати.

Я також тут, щоб надіслати месидж моїм друзям та дітям. Вони бачать, що я рішуча, що я не сиджу замкненою вдома, що можу стрибати, робити піруети. Сподіваюся, вони розуміють, що мама непереможна", – наводить слова зіркової блогерки Sport.es.

Також Ванда розповіла, що досі не отримала остаточного висновку медиків щодо підозри на лейкемію. Її діти дуже стурбовані та запитують у її сестри Зіїри: "Тітонько, скажи, мама помирає, але нічого не говорить нам?".

Бізнес-леді додала, що чимало людей вважають, що вона не хвора, а лише прикидається. Однак Нара різко відкинула ці звинувачення: "Я ніколи не гралася з хворобою. Особливо тому, що я мати і знаю, що брехня повертається до тебе бумерангом. Проблема в тому, що якщо люди не бачать тебе в ліжку, в лікарні, без волосся, вони думають, що ти в порядку. Але що вони знають про те, що я відчуваю, про ліки, які приймаю, про мій страх?".