Поєдинок Мальта – Україна відбудеться 17 жовтня на головній спортивній арені країни, яка розташована в селищі ТаʼКалі. Стартовий свисток пролунає о 21:45. Гру обслуговуватиме данська бригада арбітрів на чолі з Мортеном Крогом.

Спостерігати за матчем у прямому ефірі українські вболівальники зможуть на платформі Megogo або ж на регіональних телеканалах Суспільного. Нагадаємо, що підопічні Реброва вже зустрічалися з Мальтою у рамках відбору на Євро-2024. Україна здобула мінімальну перемогу завдяки голу Циганкова з пенальті.

Напередодні "синьо-жовті" розібралися з Північною Македонією – 2:0. Натомість Мальта розгромно програла Італії, пропустивши 4 голи без відповіді. Мальтійська збірна ще жодного разу не перемагала у групі С і є головним аутсайдером.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом поєдинку вважає саме Україну. Коефіцієнт на перемогу підопічних Реброва становить 1,29 бала. Нічию оцінюють у 5,70. А ось звитяга Мальти є найменш ймовірною. Букмекер приймає ставки з коефіцієнтом 13,50.

Експерти очікують на результативний поєдинок. Стандартний тотал більше 2,5 становить 1,85, а аналогічний тотал менше – 2,06. Найімовірнішим автором голу є нападник "синьо-жовтих" Артем Довбик (1,95). Також хороші шанси у Михайла Мудрика та Романа Яремчука. У обох коефіцієнт 2,25. У складі збірної Мальти найбільше шансів відзначитися має Люк Монтебелло (5,50).

Нагадаємо, що Україна у турнірній таблиці наразі посідає третє місце з 10 очками. У Італії стільки ж, але вона на другій позиції за додатковими показниками. Лідерами є англійці з 13 пунктами, а останні два місця посідають Північна Македонія (7) та Мальта (0).