"Зрозуміло, що в Андрія Ярмоленка дуже великий досвід – і футбольний, і життєвий. У роздягальні він один із лідерів плюс капітан збірної. Віктор Циганков перебуває в розквіті футбольної кар'єри, тим паче має вже дуже хороший міжнародний досвід.

Звичайно, це великі втрати і досить серйозні. На сьогоднішній момент – це один головний біль для Сергія Реброва. Хто замінить цих гравців? Ми можемо тільки здогадуватися. Хтось каже, що вибір невеликий, але він все одно завжди є. На сьогодні зв'язка Конопля-Зубков, яка грає в Шахтарі, їхня взаємодія і взаєморозуміння в цій зоні буде кращою, ніж, якщо гратиме хтось інший.

Повторюся ще раз, це велика втрата для України, тим паче македонці будуть більше грати без м'яча, а Ярмоленко і Циганков – це футболісти, які вміють один в один обіграти, віддати гольову передачу, а також завершити атаку.

Футболісти, які зараз є в розпорядженні Реброва, не володіють такими якостями, які є у Ярмоленка і Циганкова. Попри всі кадрові проблеми збірної України, вірю в перемогу "синьо-жовтих" з рахунком 3:0", – поділився Хацкевич в інтерв'ю Українському футболу.