Матч Арсенал – Манчестер Сіті відбудеться 8-го жовтня. Стартовий свисток на Емірейтс пролунає о 18:30 за київським часом.

Під завісу минулого сезону чемпіонство АПЛ прикро вислизнуло з рук підопічних Мікеля Артети, проте цієї кампанії вони, схоже, знову планують поборотися за трофей. У стартових 7 турах "каноніри" набрали 17 очок, вибившись у топ-3. Наразі команда йде без поразок. Розійтися миром із Зінченком і Ко пощастило лише Фулхему (2:2) та Тоттенхему (2:2).

Цього сезону Арсенал феєрично повернувся у Лігу чемпіонів, розбивши ПСВ (4:0), але вже у другому турі зазнав фіаско від Ланса (1:2). Саме з цією невдачею лондонці підходять до протистояння з "містянами", ще й, можливо, без головної зірки в атакувальній лінії – Букайо Сака. У тому ж таки горезвісному поєдинку ЛЧ вінгер покинув поле на 34-й хвилині через дискомфорт у нозі.

Манчестер Сіті очолює турнірну таблицю АПЛ з 18 очками. У новому сезоні чинні чемпіони стартували із 6-матчевої серії без поразок, однак далі заглухли. Црвена Звезда завдала значних клопотів "містянам" у ЛЧ (3:1), хоча й не відібрала очки. Далі вони вилетіли з Кубка англійської ліги від Ньюкасла (0:1), ще й несподівано програли Вулверхемптону в АПЛ (1:2). А тепер команда захищатиме лідерство у поєдинку проти Арсенала. "Містянам" не допоможуть Родрі (на червоній картці) і Де Брюйне, який вилетів ще на старті сезону через травму.

Надійний букмекер FAVBET вважає неочевидним фаворитом протистояння Манчестер Сіті. Перемогу "містян" оцінюють коефіцієнтом 2.52. Звитяга Арсенала помножить ставку на 3.05. Цінник нічиєї – 3.60.

Фахівці очікують результативної гри. На стандартний тотал більше 2,5 можна поставити з коефіцієнтом 1.93, аналогічний тотал менше – за 2.06. Ставки на те, що обидві команди заб'ють приймають з коефіцієнтом 1.69.