Єврокубкове протистояння в Бельгії відбудеться у середу, 4 жовтня. Стартовий свисток на Босейлстадіон пролунає о 19:45 за київським часом. Гру розсудить словенська бригада арбітрів на чолі з Раде Обреновічем.

УЄФА встиг вчергове зашкваритися і хотів призначити інспектором матчу голову суддівського корпусу Російського футбольного союзу Мілорада Мажіча. Але після суспільного резонансу замінив серба на нідерландця Яна Вегерефа.

У першому турі Шахтар, нагадаємо, поступився Порту (1:3). Після цього "гірники" зіграли внічию з Рухом (1:1) та програли Ворсклі (1:2) у матчах УПЛ. А в національному Кубку розбили Верес (3:0). Зараз "помаранчево-чорні" очолюють турнірну таблицю чемпіонату України.

Антверпен у стартовому турі ЛЧ зазнав фіаско від Барселони (0:5). У чемпіонаті Бельгії суперники Шахтаря йдуть на п'ятій позиції, відстаючи від лідера (Уніон Сент-Жилуаз) на 5 очок.

Надійний букмекер FAVBET явними фаворитами поєдинку в Антверпені вважає господарів – 1,93 бала. Коефіцієнт на перемогу підопічних Патріка ван Леувена – 4,35 бала. Ціна нічиєї – 3,90.

Найімовірнішим автором голу вважають форварда Антверпена Вінсента Янссена (2,10). У складі Шахтаря найбільше шансів дають Келвіну Келсі (4,00).