"Супряга тренується з U-19. Він поступово набирає форму, він давно не грав у футбол. Ви знаєте, що основна команда зараз дуже багато бігає на тренуваннях. Мірча Луческу за лекалами своїх золотих сезонів, у тому числі в Шахтарі, дає величезну кількість бігової роботи та високі навантаження.

Футболіст, який довго не грав, просто не витримає ці навантаження. Він не зможе зараз працювати в тому темпі, в тому режимі, в якому працює основна команда. Тому він тренується з U-19.

Супряга – такий гравець, якого треба акуратненько запускати не просто до гри, але й до тренувань. Можливо, вже ближче до зимової паузи ми його побачимо", – розповів Звєров у ефірі авторської програми на ПРОФУТБОЛ Digital.

Нагадаємо, у вересні кияни дозаявили 23-річного форварда на поточну кампанію чемпіонату України. Востаннє Владислав Супряга зіграв в офіційному матчі ще 6-го лютого 2022 року за Сампдорію. В італійському клубі він виступав на правах оренди. Генуезці мали можливість викупити права на Супрягу, але цією опцією не скористалися. Цього року Владислав грав за Динамо у спарингах на зимових зборах, після чого зазнав травми.