"Арсенал не просто так хотів підписати Мудрика – він феноменальний. У нього неймовірна швидкість, як і навички. На відміну від інших, у Мудрика були особливі проблеми, оскільки він український хлопець, який приїхав у нову країну. Також над ним висіла величезна сума трансферу, хоча зараз тиск трохи зменшився через інші підписання, які здійснив Челсі.

Я вважаю, що у Мудрика є потенціал стати великим форвардом. Він прийшов у команду, яка грає не надто добре і не полегшив собі життя. Його статистика минулого сезону була не найкращою. Не думаю, що Челсі хоче втратити Мудрика. В Челсі як ніхто інший знають, що якщо відпустити гравця, він може стати футболістом світового класу в іншому місці.

Мудрик став гравцем Челсі в січні, а це непростий час для переходу. У цьому сезоні все ще тільки починається, і я покладаю на Мудрика великі надії, коли команда зіграється. Це може статися як у цьому, так і в наступному сезоні. Мудрик володіє якостями, які ненавидять захисники. Якщо Челсі вирішить скоротити витрати, то я не здивуюся, якщо Мудрик засяє в іншому місці. Йому всього 22 роки", – наводить слова Невіна OLBG.

Нагадаємо, напередодні команда українця вибила Брайтон в 1/16 Кубка англійської ліги (1:0).