"Скільки мені винна Діла? Близько 15 тисяч доларів. Я питав у них, чому зі мною не розрахувалися. Вони кажуть, що грошей немає. Європейські гроші приходять після того, коли ти береш участь і плюс зарплатні відомості, які я відпрацював. Вони кажуть: "Ми перед тобою все виконаємо". Приходить час розраховуватися – грошей немає. Ось це мене вразило.

Потім пішли інтерв'ю, долари почали кидати (фани Діли закидали екс-тренера фальшивими купюрами – Спорт 24). Я з цим клубом залишився в серці, але з їхнім керівництвом теплих відчуттів у моєму серці в мене немає.

Я можу розповісти ще одну історію. У мене в контракті було прописано, що мені належить 3% від суми трансферу за те, що я виховав гравця, а клуб на ньому заробив.

25 серпня я йду з Діли, а вони дотягнули з Гейлом до 28-го, щоб я не отримав свої 30 тисяч доларів з того мільйона. Я півтора року з людиною пропрацював, вкладав у неї душу і серце, а вони за 3 дні продають її, щоб мені не платити. З їхнього боку було не по-людськи. Я б погодився навіть на 15, але вони тягнули до того, поки я пішов в Батумі.

Чи готовий шукати справедливість у судах, якщо не вдасться знайти компроміс? Вони мене образили, почали ображати публічно. Я хочу захистити свою гідність. Якщо вони так поводяться некрасиво щодо мене, відповідно, ми теж будемо діяти", – розповів Андрій Демченко в інтерв'ю сайту sport-express.ua.