"Чи бачив, як Сергій Суханов вибив Динамо з Кубка? Так, бачив. Добре, дуже добре забив: і зряче, і обвів. Класно забив.

Чи можу розповісти, як забрав його у Нафтовик-Укрнафту з роботи електриком? Це сталося, коли в Нафтовика були проблеми з фінансами. Раніше в команді грали більш досвідчені гравці, які їхали за хорошими зарплатами. Але в той час, коли я працював, виникли певні складнощі, тому досвідчені гравці обирали інші клуби.

Довелося перевести свій погляд на молодь. Така плеяда дійшла хороша. Охтирка ж невеличке місто, там 30-40 тисяч живе – і у нашому складі в Першій лізі грало п’ятеро з Охтирки. Всі молоді хлопці: Васильєв, Суханов, Антюх, Лапін. Ті гравці доволі добре грали. Тоді стояла задача не вилетіти з Першої ліги – ми не вилетіли. Але гроші зовсім закінчилися, і команду розформували. Але ж хлопців дуже класних знайшли.

Суханов дійсно в той час працював на "Укрнафті" електриком. Його нам привів місцевий тренер, хлопці теж порекомендували. Ми подивились – дійсно хороший футболіст. Скажімо те, що він став електриком – просто так склалося. Але ж він в хороших школах займався футболом – він був у Динамо в структурі, десь ще по якихось якісних академіях вчився. В той час у нього нічого не було – молодий ще був, не зачепився ніде. А зачепився в рідній команді, і у нас він теж дуже гарно грав. Його потенціал можна було розгледіти.

По-перше, він хлопець з характером. По-друге, в нього достатньо якісна швидкість, хороший удар, стовідсоткова самовіддача на футбольному полі, а іноді й більше. Такий, скажімо, емоційний хлопець. Коли він був молодший, це йому навіть трошки заважало грати, тому що він на емоціях міг зробити підкат там, де не треба, кинути зону. Зараз він вже набагато досвідченіший, і таких помилок собі не дозволяє. А тоді все одно потенціал був, було видно, що він може грати у Вищій Лізі. Це вже тоді було ясно.

А всі приколи з електрикою, якщо щось пропадало у нас в готелі, чи де – нічого страшного. Гукаємо Сеню – і він йде щось лагодити. Так що це все правда. Знаєте, коли щось зі світлом траплялося, то сильно нас виручав", – цитує Володимира Книша Tribuna.com.