Ла Ліга, 7-й тур

Реал Мадрид – Лас-Пальмас – 2:0

Голи: Діас, 45+2, Хоселу, 54

Атлетік – Хетафе – 2:2

Голи: Берчіче, 6, Вільямс, 62 – Альварес, 51, Латаса, 83

Вилучення: Сансет, 45+1

Реал Мадрид здолав Лас-Пальмас. Для українського голкіпера Андрія Луніна місця в стартовому складі не знайшлося. У першому таймі Реал регулярно проходив оборону гостей, однак атаки не завершувалися успіхом. "Вершкові" мали декілька чудових можливостей відкрити рахунок, та Вальєс рятував Лас-Пальмас. Вже на компенсованих до першого тайму хвилинах Діас забив.

По перерві Хосел після подачі Родріго подвоїв перевагу підопічних Карло Анчелотті. Після цього жодній з команд так і не вдалося забити.

Атлетік обіграв Хетафе. Господарям вдалося забити швидкий гол: Берчіче завдав потужного удару з далекої відстані. Після цього Атлетік знову і знову створював небезпеку, яку не вдавалося конвертувати в гол. На 45+1 хвилині підопічні Ернесто Вальверде залишилися в меншості – Сансета вилучили за ганебний підкат.

По перерві гості відквитали м'яч – відзначився Рікардо. Незабаром Вільямс знову вивів Атлетік вперед. Після цього Атлетік змарнував декілька нагод забити. На 83-й хвилині Латаса неочікувано відновив паритет.

У підсумку Реал Мадрид опинився на 2-му місці чемпіонату Іспанії з 18-ма очками в активі. Очолює турнірну таблицю Жирона (19 балів). Лас Пальмас розташувався на 17-й сходинці (5), Хетафе на 10-й (8), а Атлетік на 4-й (14).