Батьки Алієва живуть у Курську. Сам він, до слова, народився у Хабаровську. Під час інтерв'ю на YouTube-каналі Ксенії Больбот Олександр розповів: "З 28 лютого я взагалі не спілкуюсь із батьками. Тільки можемо привітати один одного з днем народження, зі святом. Не більше.

Звісно, це неправильно. Але я не можу підтримувати… Не те щоб вони топили за росію, але ті слова, які вони сказали мені 28 лютого…

Мій батько – колишній військовий. Він знає, що в Україні живе його син, його онук та внучка, знає, що на нас почали летіти ракети. А він каже, що росіяни сюди прийшли вбивати бандерівців та фашистів. Після цього я сказав, що батька для мене більше немає".

Нагадаємо, екс-футболіст у перші дні повномасштабного вторгнення росії приєднався до тероборони. Торік він отримав грамоту від ЗСУ "За сумлінне виконання службових обов'язків, особисту мужність і самовіддачу, проявлені під час виконання поставлених завдань щодо захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України, вірність присязі".