"Я не можу сказати, що я щасливий, але це була дуже конкурентна гра. Вважаю, ми заслуговували на більше – на перемогу. Після екватора першого тайму ми створили багато моментів, але не забили.

У нас 12 травмованих гравців. Лише троє з них були з нами протягом цих двох тижнів та вийшли у стартовому складі. Тому я скажу, що команда насправді доклала великих зусиль.

Ми повинні реалізовувати свої моменти, підтягнути ефективність перед воротами суперника. Нам також потрібно бути спокійними. Але це не так легко для гравців. Ми не можемо нікого звинувачувати. В останні 10 хвилин матчу наші крайні захисники та деякі оборонці намагались виконати завдання атаки. Іноді ми не могли ризикувати.

Вболівальники розчаровані ситуацією, але я не хвилююся з цього приводу. Ми справді знаємо, що робимо. Коли у нас з’являться гравці, які можуть впливати на гру з лави запасних, а також бути дуже конкурентоспроможним на кожному тренуванні, ми перетворимось на команду, яка виграє багато ігор.

Рахунок на табло говорить про те, що ми зробили недостатньо. Це завжди залежить від гри. Ми мали легко виграти 1-0, 2-0, тому що в перші 30 хвилин у нас були шанси. Та ми не забили, не виграли гру, тож цього було недостатньо.

Мудрик розвивається. Йому ще потрібно багато чому навчитися в АПЛ, оскільки вона дуже швидка. Михайло має краще розуміти гру, інколи бути більше пов'язаним із командою. Нам потрібно дати йому час і можливості для того, щоб він покращував гру протягом сезону", – цитує Почеттіно BBC.