Раніше румунські ультрас з угруповання "Об’єднані триколором" під час матчу своєї національної збірної проти Косова вивісили на стадіоні банери: "Бессарабія – це Румунія" і "Косово – це Сербія".

Бессарабія – історичний регіон у східній Європі між річками Прут, Дністер та гирлом Дунаю і Чорним морем. 70% її площі розташовано на території сучасної Молдови, решта – на території України.

Федерація футболу Румунії (FRF) засудила вчинок фанатів на своєму офіційному сайті: "Перш за все, ми наголошуємо на принципі, яким керується румунський футбол – політиці не місце у спорті. Ревізіонізм у футболі неприйнятний. Федерація футболу Румунії рішуче засуджує провокації політичного, ідеологічного, релігійного або образливого характеру, які категорично заборонені на стадіонах.

Все це на трибунах зробила невелика група так званих уболівальників, їхній вчинок вплинув на хід матчу та настрій гравців збірної. Решта глядачів, яких ледь не позбавили футбольного видовища, засудили ці хуліганські дії. ФФР шкодує про неприємну ситуацію, в якій опинилися фанати і дякує їм за фантастичну підтримку, яку вони надали збірній. Завдяки вам ми здобули драматичну перемогу!"