"Чому збірна України виглядала так нервово проти Італії у порівняні з матчем з Англією? У нас завжди другі ігри були важкуваті: що при Шевченкові, що при Петракову. Плюс Італія достатньо серйозний суперник. Кажуть, що в них криза, але я такого не побачив: у другому таймі в них змінилося майже півкоманди, але гра не погіршилася. Італійцям було нікуди діватись – якби вони не виграли вчора, то практично б втратили шанси на друге місце.

Чому наша команда припускалася так багато помилок? Свою роль у цьому зіграло нервове напруження. На Сан-Сіро не так просто грати, трибуни гнали Італію вперед. Я не можу сказати, що збірна України грала геть погано, але помилок було забагато. Суперник дуже вільно себе почував в середині поля.

Шанси на друге місце є. Все вирішуватиметься в останній грі з Італією. Думаю, що Північну Македонію і Мальту ми обіграємо.

Які висновки повинен зробити Ребров у другому матчі з Італією? Потрібно підтягнути гру в середині поля, щоб в Італії не було стільки свободи та простору. В інакшому випадку важко буде розраховувати на позитивний результат", – сказав Маркевич в інтерв'ю FootBoom.