Судаков у першому таймі підковзнувся та втратив мʼяч поблизу власних воріт. Його одразу підхопив Дзайньйоло і миттєво відпасував на Фраттезі, а той забив перший гол Італії.

"Дуже прикра помилка. Розумію, що на такому рівні не можна допускати таких помилок. Це буде для мене уроком. Перед кожною грою я обираю взуття. Взув бутси з пластиковими шипами, треба було з металевими. Потім перевзувся, стало легше. Але це моя помилка, хочу попросити вибачення перед командою та вболівальниками. На такому рівні не можна помилятися.

Розуміли, що буде такий пресинг, бо Італія мала вигравати цей матч. Не те, щоб мала – їм потрібна була лише перемога. Розуміли, що вдома, при своїх вболівальниках вони бігтимуть агресивно. Можна сказати, що ми були готові до цього. Так склалося.

У нас потужні страйкери – Артем Довбик, Роман Яремчук. Розуміли, що нема сенсу розігрувати перед штрафною, коли дуже високий пресинг, і вони залишалися один в один, віддавали вертикальні передачі, щоб чіплялися. Так, хочеться грати більше з м'ячем, через коротку та середню передачу, але ми маємо розуміти, що ми робимо на футбольному полі, коли команда високо нас накриває, чи є сенс. Наочний приклад, напевно, навіть моєї помилки, коли ми розігрували біля своєї штрафної, одна помилка – гол", – сказав Судаков у коментарі "Суспільне Спорт".