Товариський матч

Німеччина – Франція – 2:1

Голи: Мюллєр, 4, Сане, 87 – Грізманн, 89 (пен.)

Німецька збірна напередодні залишилася без головного тренера. Ганса-Дітера Фліка звільнили через незадовільні результати. Останньою краплею стала розгромна поразка у спарингу проти Японії з рахунком 1:4. Тимчасовим виконувачем обов'язків наставника призначили Руді Феллера, який і вивів Бундестім на гру з Францією.

Перший тайм німці провели далеко не найкраще. Проте їм вдалося єдиний удар у площину воріт перетворити у гол. Мюллєр отримав передачу у штрафному та без вагань відправив мʼяч у сітку. Завдяки цьому удару він зрівнявся за кількістю голів за Бундестім з Карлом-Хайнцом Румменігге – 45. Франція після цього перехопила ініціативу, але відновити паритет не вдалося.

По перерві Грізманн спробував змінити ситуацію, але удар під поперечку виявився заслабким і тер Штеген спокійно парирував. Хороша спроба відзначитися була у Чуамені – голкіпер знову врятував.

Натомість у підопічних Феллера з реалізацією моментів проблем було менше. Хаверц покотив на Сане, якому залишилося лише влучити у лівий кут. За хвилину автор гола зіграв грубо у власному штрафному та привіз пенальті. Грізманн реалізував 11-метровий. Більше голів вболівальники не побачили.