Поєдинок на легендарному Сан-Сіро відбудеться вже у вівторок, 12 вересня. Матч розпочнеться о 21:45 за київським часом. Гру розсудить іспанська бригада арбітрів на чолі з Алехандро Ернандесом.

Вболівати за підопічних Сергія Реброва у прямому ефірі можна буде на платформі Megogo та на регіональних телеканалах Суспільного.

У попередньому поєдинку збірна України розписала історичну нічию з Англією – 1:1. За "синьо-жовтих" відзначився Олександр Зінченко, за "Трьох левів" – його екс-одноклубник з Манчестер Сіті Кайл Вокер. Востаннє нашій збірній вдавалося відібрати очки в англійців ще 10 років тому.

Італія ж несподівано втратила перемогу в дуелі з Північною Македонією. Іммобіле відкрив рахунок на старті другого тайму, однак перевагу "Скуадри Адзурри" нівелював гол Барді на 81-й хвилині.

Італія – головний суперник України за друге місце у квінтеті С. Зараз "синьо-жовті" мають в активі 7 очок. Підопічні Спаллетті мають 4 пункти, однак у них є гра в запасі.

Востаннє команди зустрічалися на полі ще у 2018 році – тодішній спаринг завершився нічийним результатом 1:1.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом поєдинку в Мілані вважає господарів. Коефіцієнт на перемогу Італії – 1,52 бала. Ціна нічиєї – 4,35. Натомість звитягу підопічних Реброва вважатимуть сенсацією – 7,30 бала.

Найімовірнішим автором голу фахівці вважають нападника "Скуадри Адзурри" Чіро Іммобіле (2,20). У складі збірної України найбільше шансів відзначитися має Роман Яремчук (5,00).