"І стан поля, і сам стадіон – чудові. Настрій у хлопців бойовий, ми дуже серйозно готуємося до гри. Тренерський штаб дуже якісно підвів нас до цього матчу. Нам давали такі навантаження, які були потрібні, – комусь більше, комусь менше, бо після клубів усі були в різному стані. Зараз, я вважаю, ми в оптимальних кондиціях.

Ми налаштовані демонструвати агресію з перших хвилин поєдинку з Англією, бо граємо вдома. Я впевнений, буде дуже багато вболівальників, які підганятимуть нас уперед. Якщо виходити на гру із завданням лише не пропустити, то нічого хорошого із цього не вийде. Є план, і ми намагатимемося його дотримуватися.

Нещодавно я забив свій перший м'яч за збірну, і продовжити цю справу з Англією було б, звісно, дуже добре. Я спробую, але нічого не обіцяю, бо суперник дуже серйозний. Потрібно буде викладатися, а от за це я можу відповісти. Наша команда має віру у свої сили, бо по-іншому ніяк", – сказав Юхим Конопля в коментарі для УАФ.

Збірна України зіграє проти Англії у відборі на Євро-2024 вже сьогодні, 9-го вересня. Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом. "Три Леви" очолюють групу, здобувши максимум очок у 4-х матчах. "Синьо-жовті" після 3-х зіграних турів йдуть другими з 6 балами. В активі Італії та Північної Македонії по 3 пункти, але "Скуадра Адзурра" провела на 1 матч менше.