Відбір до Євро-2024. Група J

Словаччина – Португалія – 0:1

Гол: Фернандеш, 43

Боснія і Герцеговина – Ліхтенштейн – 2:1

Голи: Джеко, 3, Лучінгер, 18 (аг) – Вольфінгер, 21

Люксембург – Ісландія – 3:1

Голи: Шано, 9, Санчес, 70, Сінані, 89 – Арнар Харальдссон, 88

Вилучення: Магнуссон, 73 (Ісландія)

Португалія не без проблем подужала Словаччину. Долю матчу визначив єдиний гол Фернандеша на 43-й хвилині. У словаків було чимало нагод, аби врятуватися від поразки. Підвела реалізація. У першій половині Гараслін не зміг пробити кіпера з меж штрафного, а в другому таймі Шкріняр невдало замкнув головою навіс в район 11-метрової позначки.

Роналду також мав стовідсотковий момент: невдало пробив в дотик у межах воротарського, після якого бутсами влетів у обличчя Дубравки. За це арбітр покарав Кріштіану "гірчичником".

Боснія і Герцеговина переграла Ліхтенштейн. Едіну Джеко знадобилось 3 хвилини, аби відкрити рахунок. До екватора першого тайму Лучінгер відзначився прикрим автоголом. Ліхтенштейн відквитав один м'яч ще до свистка на перерву, але так і не врятувався від поразки.

Ісландія поступилась Люксембургу. Шано забив вже на 9-й хвилині, а на 70-й Санчес розвинув перевагу своєї збірної. Невдовзі після другого пропущеного м'яча Магнуссон залишив гостей в меншості, назбиравши дві жовті картки. Ісландці в меншості спромоглися скоротити відставання, проте вже за хвилину Сінані зафіксував остаточний рахунок на табло.

Отже, Португалія здобула максимум очок після 5 турів. Люксембург зрівнявся зі Словаччиною – у обох збірних по 10 балів. В активі Сландії 3 очки, а Ліхтенштейн з "бубликом".