Футбольна битва відбудеться вже цієї суботи, 9 вересня. Розпочнеться поєдинок о 19:00 за київським часом. Вболівати за команду Сергія Реброва можна буде, стежачи за грою у прямому ефірі на місцевих телеканалах Суспільного та на медіасервісі Megogo.

Зустріч першого туру завершилася для "синьо-жовтих" поразкою на Вемблі (0:2). У наших воротах тоді розписалися Харрі Кейн і Букайо Сака. Тепер Україна спробує взяти реванш у матчі, де буде номінальним господарем. Через війну, яку розв'язали російські терористи, підопічні Реброва змушені приймати суперників у Вроцлаві.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом матчу вважає Англію. Коефіцієнт на перемогу команди Гарета Саутгейта – 1,47 бала. Ціна нічиєї – 4,60. Натомість звитягу України вважатимуть сенсацією – 8,20 бала.

Фахівці вважають найімовірнішим автором голу англійського бомбардира Харрі Кейна (1,90). Також високо оцінюють шанси його колег по збірній Букайо Сака (2,50), Джуда Беллінгема (2,70) та Каллума Вілсона (2,70).

Нагадаємо, у трьох матчах єврокваліфікації Україна набрала 6 очок – після поразки від "Трьох левів" наша збірна здолала Північну Македонію (3:2) та Мальту (1:0). Наразі Україна посідає друге місце у групі С. Англія розташувалася на вершині. Італія йде третьою. Саме зі "Скуадрою Адзуррою" команда Реброва зустрінеться після англійців. Протистояння відбудеться 12 вересня у Мілані.