"Чи правда, що місце спортивного директора замість Краснікова займе Євген Селезньов? Ми з ним переговорили, у нас були певні непорозуміння, проте можу сказати точно: Селезньов буде в команді, але ми поки що в процесі пошуку його посади.

Ми зараз закладаємо фундамент того, як Дніпро-1 буде функціонувати майбутні десять років, і Євген у цьому проекті є. Двері нашої команди відкриті для всієї плеяди талановитих футболістів, які хочуть реалізувати себе на посаді менеджерів, тренерів, адміністраторів тощо.

Хто буде спортивним директором? Русол. Він і так курував цю посаду", – зазначив Береза в інтерв'ю виданню Український футбол.

Нагадаємо, раніше Селезньов оголосив про завершення кар'єри футболіста. На професійному рівні він захищав кольори українських Шахтаря, Арсенала, Дніпра, Колоса та Миная. За кордоном форвард виступав за російську Кубань, турецькі Карабюкспор, Акхісарспор та Бурсаспор, а також іспанську Малагу.

Наразі Селезньов є третім найкращим бомбардиром в історії української Прем'єр-ліги зі 117 голами в активі. Більше лише у Максима Шацьких і Сергія Реброва.