"Що я відчував, коли Мессі здобув Кубок Світу? Я був дуже щасливим за сезон, який він провів, але водночас дуже засмученим. У цій ситуації було дві сторони медалі. Він побував в раю зі збірною Аргентини та виграв усі нагороди, які міг за останні роки.

Проте у Парижі він пережив пекло, ми пережили пекло – він і я. Ми засмучені, адже перебрались туди не даремно. Ми об'єднались у ПСЖ, щоб зробити все, що від нас залежить, й стати чемпіонами, спробувати увійти в історію. На жаль, нам не вдалося.

Мессі не заслуговував так піти з Парижу. Наперекір усьому, що сталося, він завжди тренується, бореться і злиться, коли програє. На мій погляд, усі звинувачення в його бік несправедливі. Водночас я дуже тішуся, що він виграв чемпіонат світу. У цьому випадку його величність футбол був справедливим: збірна Бразилії вилетіла, а Мессі заслуговував на таке завершення кар'єри", – сказав Неймар в інтерв'ю Globo Esporte.

Нагадаємо, у травні цього року ультрас зібралися під офісом ПСЖ, аби продемонструвати своє невдоволення аргентинцем і бразильцем. Після цього вони продовжили пікет під будинком Неймара, чим налякали гравця.

На початку червня Лео Мессі оголосив про відхід з ПСЖ та приєднався на правах вільного агента до Інтер Маямі. Тоді як Неймар у серпні перебрався до саудівського Аль-Хіляля.