"Яка зараз ситуація всередині команди? Буду відвертим: на сьогодні ‒ погана. Ми не очікували, що не зможемо пройти таку команду, як Спартак (Трнава).

Розуміли, що залишилися без тренера, але, попри цю обставину, всі були налаштовані по-бойовому. Хотіли пройти далі – пробитися у груповий турнір Ліги конференцій і заробити гроші на сезон", – сказав Фрідман в інтерв'ю для Українського футболу.

Також комерційний директор розповів про кандидатів на посаду головного тренера срібного призера чемпіонату України. "За час перерви у чемпіонаті у тренерському штабі будуть якісь зміни. Ми розглядаємо усі варіанти.

Михайленко – наш, дніпровський. Але він сидить то на Кіпрі, то... Давайте так казати: Михайленко розглядається серед декількох кандидатів.

Скрипник? У Скрипника, Григорчука чинні контракти зі своїми клубами. Ну, якщо я зараз скажу вам, що Скрипника, наприклад, в Дніпрі не буде, а він з'явиться? Звідки я знаю? Щось будемо думати, вирішувати.

Чи розглядаємо варіант повернення Йовічевіча, якщо він припинить роботу в Саудівській Аравії? Ні. Якщо людина одного разу зрадила, навіщо її знову запрошувати? У нас із Йовічевічем погані взаємини. Ми з ним судимось".

Нагадаємо, дніпряни залишилися без наставника після поразки від Оболоні (1:2) у четвертому турі УПЛ – тоді Олександр Кучер подав у відставку.