Поєдинок у Стамбулі відбудеться у четвер, 31 серпня. Розпочнеться футбольне протистояння о 21:00 за київським часом. Гру розсудить бригада арбітрів на чолі з португальцем Жоау Пінейру.

Вболівати за київський гранд у прямому ефірі можна буде на телеканалі 2+2 та на YouTube-каналі FootballHub. Також поєдинок покажуть на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

У першому матчі команди влаштували гольове шоу, яке завершилося поразкою підопічних Мірчі Луческу (2:3). Турецька команда відкрила рахунок на 40-й хвилині завдяки пенальті, який реалізував Абубакар. По перерві Шапаренко відновив рівновагу. Невдовзі Коллі знову вивів Бешикташ вперед, але буквально за хвилину Волошин встановив статус-кво. Динамо драматично втратило перемогу вже у компенсований час – стамбульці забили на 90+4.

До слова, у поєдинку в Туреччині киянам не допоможе Андрій Ярмоленко, який зазнав пошкодження внутрішньої бічної зв’язки коліна. Натомість у стрій "біло-синіх" повернулися Олександр Андрієвський і Владислав Кабаєв, які пропустили першу гру.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом вирішальної дуелі вважає Бешикташ. Коефіцієнт на його перемогу – 1,50 бала. На звитягу команди Луческу – аж 6,80. Ціна нічиєї – 4,65 бала.

Також фахівці переконані, що у груповий етап Ліги конференцій за підсумком двох поєдинків проб'ється турецький гранд (1,07). Натомість прохід Динамо вважатимуть сенсаційним (9,25).