Дуель, номінальними господарями якої будуть кияни, відбудеться у Бухаресті. Стартовий свисток пролунає 24 серпня о 20:00 за київським часом. На честь Дня незалежності України динамівці вийдуть у комплекті з патріотичними мотивами: жовта форма з блакитними елементами.

Стежити за перебігом поєдинку у прямому ефірі можна буде на телеканалі 2+2 та на Youtube-каналі FootballHub.

Підопічні Мірчі Луческу у попередньому раунді кваліфікації Ліги конференцій заледве пройшли грецький Аріс. У першій зустрічі кияни мінімально поступилися (0:1). Другий матч завершився на користь "біло-синіх" (2:1). Відтак гра перейшла в екстра-тайми, де не змогла відзначитися жодна із команд. А у серії пенальті взяло гору Динамо.

Натомість Бешикташ залишив за бортом Нефтчі, здолавши азербайджанську команду із загальним рахунком 5:2.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом поєдинку в Бухаресті вважає турецький колектив. Коефіцієнт на перемогу Бешикташа – 2,19 бала. На звитягу Динамо – 3,60 бала. Ціна нічиєї – 3,70.

Найімовірнішими авторами голів фахівці вважають форвардів стамбульського гранда Джексона Мулеку (2,50) та Венсана Абубакара (2,70). А от серед динамівців найвище оцінюють шанси Владислава Ваната (3,10) розписатися у воротах суперника.

Переможець двоматчевого протистояння проб'ється у груповий етап Ліги конференцій. Команда, яка програє, попрощається із єврокубками у цьому сезоні.