26-річний бразильський гравець незадоволений своїм становищем у команді та браком ігрового часу. Про це повідомляє Record.

Давід Нерес почав дедалі рідше потрапляти у стартовий склад Бенфіки ще минулого сезону, в поточній кампанії невтішна тенденція продовжується. Тож вінгер готовий покинути лісабонців.

Купити перспективного гравця, начебто, готовий російський Зеніт, який вже давно тримає Нереса на радарах. Клаусула на бразильця становить 100 мільйонів євро, та Бенфіка може продати його значно дешевше. Газпромівське дітище готове викласти за свою трансферну ціль 40 мільйонів.

Джерело зазначає, що сам Давід також не проти перебратися до Санкт-Петербурга. Щоправда, не так давно видання A Bola переконувало, нібито, Нерес не збирається переходити до клубу з росії – країни, яка розв'язала повномасштабну війну проти України й змусила його покинути Шахтар.

Нагадаємо, Нерес перебрався до донеччан взимку буремного 2022 року за 12 мільйонів євро. Через початок повномасштабного вторгнення росії бразилець покинув "гірників", не зігравши за клуб жодного офіційного матчу.