"Ви бачили, які банери вивісили грецькі уболівальники під час першого матчу? Вони були спрямовані проти України. Я не міг зупинити наших гравців.Я не підтримую цього і прошу вибачення, але ви повинні розуміти наших футболістів. Я сам не сподівався на таке", – це слова Луческу.

І тепер вже у мене є запитання: Містере, що значить "не підтримую"? Що значить "прошу вибачення"? За що? Перед ким? Перед купкою проплачених чортів, які живуть в шоколаді і смокчуть член х**ла (Путіна – прим) за ху**ві гроші? Та пішли вони н**уй! Вони сказали своє слово там і отримали відповідь від нашої, української команди.

Мірча, ви старша людина. Ви мудра людина, у вас великий життєвий досвід. Але, як показує ситуація, не ображайтесь, але ви румун. Не українець. При тому саме Україна багато вам дала з усіх точок зору. Як зі спортивної, ви ж любите розповідати, скільки у вас трофеїв, так і, особливо, з фінансової.

Ви стільки років прожили в Україні, але так і не зрозуміли до кінця, де ви і в якій зараз ситуації народ, у клубі якого ви працюєте, а "Динамо" – це народний клуб. Мірча, усвідомте одну просту річ – ви маєте можливість тут працювати і заробляти шалені гроші тільки завдяки тому, що хлопці з "Азова" і з інших батальйонів, хлопці з ЗСУ їбаш***ся за вас і за всіх нас там. Там, де є тільки біле і чорне і там де немає компромісів.

У кого ви, бл**ь, просите вибачення, Мірча? І що ви не підтримуєте? І кого і що ви підтримуєте в підсумку? Добре подумайте над цим. Дуже добре подумайте", – сказав Вацко в програмі Вацко Live.

Нагалаємо, під час першого матчу фани Аріса вивісили ганебний банер із закликом знищити Азов. А під час другого поєдинку скандували ім'я путіна.