"Вибачте за емоції, я дуже злий зараз. Дуже складно було добиратися до Одеси з Бухареста, дуже складно грати через два дні на третій, дуже складно грати за такої спеки, але все це не виправдання. Ми повинні були перемагати сьогодні.

У минулому матчі ми відіграли 120 хвилин. Ярмоленку і Сидорчуку було дуже важко сьогодні продовжувати гру, особливо за такої спеки. І вони попросили заміну. Ті, хто вийшов замість них на заміну, мали додати, а ми – виграти. Але цього, на жаль, не сталося. Помилка Дячука – це просто щось неймовірне! У нас у команді грають дуже юні футболісти, їм бракує досвіду, і вони не можуть реалізовувати все, що від них вимагає команда, все, що від них вимагаю я.

Але треба сказати, що і Чорноморець зіграв організовано. Він готувався до цього матчу цілий тиждень, на відміну від нас. Ми домінували в першому таймі, мали багато моментів. У другому таймі, в принципі, ми теж домінували. Суперник грав на контратаках і дуже якісно їх реалізував. Не впевнений, але, можливо, в одному з епізодів був пенальті, який теж міг вплинути на гру. Але мені треба подивитися повтор цього моменту, я не впевнений.

Зараз ми ще шукаємо кандидатів на підсилення центру захисту. Я ще маю переговорити з президентом клубу. Наразі ми даємо шанси нашим молодим захисникам, хоча, об’єктивно, їм ще потрібно рік-два для того, щоб вийти на той рівень, який має відповідати Динамо. Нам не дуже пощастило, оскільки ми втратили Попова – це дуже важливий футболіст для Динамо, але у двох матчах ми не могли на нього розраховувати. Подивимося, що буде далі", – цитує Луческу прес-служба Динамо.