Інтер Маямі став переможцем Кубка ліг, здолавши Нешвілл у серії післяматчевих пенальті. Основний час завершився з рахунком 1:1, а серія пенальті – 10:9. У лотереї черга дійшла аж до голкіперів, що й визначило долю трофея. Воротар господарів став єдиним гравцем, який не реалізував 11-метровий.

Для Леонеля Мессі, який відзначився у поєдинку голом, ця нагорода стала 44-ю в кар'єрі. У такий спосіб, він став найтитулованішим футболістом в історії, випередивши свого екс-партнера по Барселоні Дані Алвеса. В активі бразильця на 1 трофей менше (43). До слова, Алвес наразі перебуває за ґратами через звинувачення у зґвалтуванні 23-річної дівчини в туалеті нічого клубу.

На клубному рівні Лео 10 разів тріумфував у Ла Лізі, здобув 8 Суперкубків Іспанії, 7 Кубків Іспанії, 4 трофеї Ліги чемпіонів, тричі перемагав на клубному ЧС і в Суперкубку Європи, виграв 2 чемпіонати Франції та один Суперкубок країни. На міжнародному – виграв крайній Мундіаль-2022, Олімпіаду-2008, Кубок Америки-2021, молодіжний ЧС та Фіналіссіму.