28-річний іспанський воротар отримав у новому клубі 25-й ігровий номер. Про це повідомляє Реал Мадрид на своїй сторінці у Twitter.

Під час презентації Кепа Аррісабалага побажав якнайшвидшого одужання травмованим гравцям "бланкос" – Тібо Куртуа, Едеру Мілітао та новачку Арді Ґюлеру. А також висловив бажання стати повноцінним гравцем мадридців.

"Хочу залишитися тут після завершення оренди. Я сподіваюся на це. Сьогодні мій перший день у клубі. Попереду є час, побачимо що буде далі. Сподіваюся, своєю грою я зможу цього досягти. Рішення про перехід було дуже простим. У мене були пропозиції від інших великих клубів, але коли мені розповіли про цей варіант... Все вирішилося дуже швидко. Реал – король Ліги чемпіонів. У трьох минулих розіграшах Ліги чемпіонів ми грали один з одним. Думаю, ми всі можемо погодитись із цією фразою", – наводить слова Кепи Marca.

Флорентіно Перес надіслав однозначний меседж новачку: "Він один з найкращих у світі. Я радий, що Кепа обрав саме Мадрид".

Нагадаємо, Аррісабалага приєднався до Реала з Челсі на правах оренди. Угода розрахована на один рік без зобов'язання викупу. Він має замінити травмованого першого номера "бланкос" Тібо Куртуа, який зазнав розриву передньої хрестоподібної звʼязки лівого коліна. У такий спосіб, Андрій Лунін, найімовірніше, стане дублером іспанця.