"Хотілося б, щоб на матчі з Арісом у Салоніках були наші вболівальники. Ми приїхали після складного періоду. З Києва до Салонік добиралися 23 години.

Ми доїхали потягом до Чернівців, потім автобусом до Сучави, а звідти літаком. Саме тому ми попросили скасувати матч чемпіонату, щоб мати можливість підготуватися. Відновити гравців після такої поїздки неможливо.

Зараз я чекаю реакції від своєї команди. Ми незаслужено програли в Салоніках. Пенальті на нашу користь не призначили. Натомість у наші ворота не було явного одинадцятиметрового, а його призначили. Атмосфера була більше схожа на Рапід – Петролул, але вболівальники не були такими цивілізованими, як на Джулешті. Нас обзивали, на нас плювали, на суддю чинився неймовірний тиск. Тому ми дуже хочемо перемогти і пройти кваліфікацію. Потім попереду матч із Бешикташем у Бухаресті. Їхні вболівальники теж дуже підтримують команду, – сказав Луческу у коментарі для PlaySport.ro.

Нагадаємо, у першій дуелі третього раунду кваліфікації кияни мінімально поступилися Арсіу (1:0). Матч-відповідь відбудеться 17 серпня у Бухаресті. Команда, яка пройде далі, зустрінеться з переможцем пари Нефтчі – Бешикташ.