Матч Челсі – Ліверпуль відбудеться 13 серпня. Стартовий свисток пролунає о 18:30 за київським часом. Стежити за перебігом протистояння можна буде на платформі Setanta Sport за наявності відповідної підписки.

Челсі провалився у минулому сезоні та посів лише 12 місце, залишившись без єврокубків. Керівництво клубу призначило нового тренера – Маурісіо Почеттіно. Аргентинський фахівець у матчі проти Ліверпуля дебютує в АПЛ як наставник "синіх". Натомість підопічні Клоппа у минулому сезоні фінішували на 5 місці та забезпечили путівку у груповий етап Ліги Європи. Зазначимо, що останні шість матчів команди між собою зіграли внічию.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом протистояння вважає саме Ліверпуль. Коефіцієнт на перемогу підопічних Клоппа становить 2,47. Звитягу команди Мудрика оцінюють у 2,99 бала. Ціна нічиєї – 3,75.

Фахівці прогнозують результативний поєдинок. Тотал більше 2,5 оцінюється коефіцієнтом 1,64, а аналогічний тотал менше – 2,32. Найімовірнішим автором голу експерти вважають нападника Ліверпуля Мохамеда Салаха (2,40). Можливість результативного удару від Михайла Мудрика становить 8,00 бала.