Футбольна дуель відбудеться у суботу, 12 серпня. Початок – о 18:00 за київським часом. Стежити за перебігом протистояння можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Днями у Жирону перебрався екс-лідер СК Дніпро-1 Артем Довбик. Український форвард уже встигнув дебютувати за "червоно-білих" у спарингу з Лаціо (2:1) і провів на полі трохи більше 15 хвилин. У тому ж товариському поєдинку яскравим голом відзначився ще один наш земляк – правий вінгер Віктор Циганков. У суботу Довбик матиме шанс зіграти за каталонців у офіційному матчі. Нагадаємо, Артем підписав із Жироною п'ятирічний контракт до літа 2028-го.

Минулий сезон в Ла Лізі підопічні Мічела завершили на десятому місці, пролетівши на фініші повз єврокубки. Натомість Реал Сосьєдад посів четверте місце та кваліфікувався у Лігу чемпіонів.

Надійний букмекер FAVBET явним фаворитом матчу вважає Реал Сосьєдад. Коефіцієнт на перемогу басків – 1,66 бала. На звитягу команди Довбика і Циганкова – 5,60 бала. Нічию оцінюють в 4,05 бала.

Найімовірнішим автором голу фахівці вважають форварда господарів Умара Садіка (2,70). Також високі шанси розписати у воротах Жирони має вінгер Мікель Оярсабаль (2,80). Можливість голу Артема Довбика букмекери оцінюють в 4,00 бала.