Незабаром Реал проведе виїзний матч проти Атлетіка з Більбао. До зустрічі мадридці готуються з трьома кіперами: Андрієм Луніним, Лукасом Канісаресом та Франом Гонсалесом. Останнього викликали замість Дієго Піньєро, який літав з командою в американське турне. На передматчевій прес-конференції Анчелотті послав чіткий меседж українцю.

"Емоційно вчорашній день був дуже складним. Такі речі зазвичай трапляються у футболі. Тепер залишається сподіватися, що Куртуа швидко відновиться... і повністю довіритись Луніну, який є чудовим воротарем. Він добре проявив себе на передсезонних зборах. Ми повністю йому довіряємо. Він – талант. Зараз йому не вистачає досвіду, який здобувається день за днем.

Нам дуже сумно, але так буває. У нас є час до 31 серпня. Якщо ми підпишемо якогось воротаря, то зробимо це для глибини. Франу лише 17... Довіра до Луніна – тотальна", – сказав Анчелотті.

Нагадаємо, що на тренуванні основний голкіпер Реала Тібо Куртуа отримав розрив передньої хрестоподібної звʼязки лівого коліна. Він ризикує пропустити більшу частину нового сезону.