Ліга конференцій. 3-йкваліфікаційний раунд. Перший матч

Аріс – Динамо – 1:0

Гол: Пальма (69, пенальті)

Кияни вперше в історії розпочинали виступ в Лізі конференцій, куди потрапили завдяки тому, що фінішували на 4-й сходинці у минулому сезоні УПЛ. Натомість греки вже пройшли Арарат-Вірменію (1:1; 1:0) у попередньому раунді.

У стартовому складі команди Луческу замість Ваната з невідомих причин вийшов Беніто. Перший тайм був багатшим на жовті картки, ніж на гольові моменти. Вже на 3-й хвилині Тимчик отримав "гірчичник" за фол у центрі поля, а невдовзі за аналогічне порушення на картці опинився Шапаренко. Найкраща можливість відкрити рахунок була в Аріса. Моберг-Карлссон підхопив м'яч після невдалого виносу від Сироти та пробивав – Дубінчак спиною заблокував.

Третя жовта пішла в пасив суперника. Жюль у своєму штрафному штовхнув Буяльського. Арбітр не побачив фолу в цьому епізоді, однак покарав гравця за емоції. Ближче до перерви Динамо вимучило єдиний більш-менш небезпечний удар. Ярмоленко з меж штрафного пробив у оборонця.

По перерві ситуація на полі не змінилась. Команди знову переважно боролись в центрі, втім мінімальна перевага була на боці господарів. Відкрити рахунок грекам допоміг призначений пенальті – Сирота (здавалося) зіграв головою у власному штрафному, однак арбітр розгледів руку. Пальма пробив 11-метровий у нижній кут. Бущан дотягнувся до м'яча, але врятувати не зміг. Суддя знову роздав три "гірчичники", однак тепер усі вони дісталися гравцям Аріса.

Динамо мало шанси врятуватися від поразки. На останніх хвилинах матчу Ярмоленко виходив на вбивчу позицію з правого краю штрафного та вирішив пробити неробочою – кіпер врятував. Фінальний свисток зафіксував мінімальну поразку киян – 0:1.

Матч-відповідь відбудеться за тиждень, 17-го серпня.