Товариський матч

Жирона – Лаціо – 2:1

Голи: Циганков, 50, Стуані, 70 – Кастельянос, 77

На кону спарингу між каталонцями та Лаціо символічний Трофей Коста Брава, тож він не був суто товариським. У стартовому складі господарів вийшов Віктор Циганков, новачок команди Артем Довбик потрапив у заявку на матч попри те, що лише сьогодні перебрався в клуб.

Перший тайм видався засушливим на моменти. Жодній з команд не вдалося завдати бодай одного удару по воротах. Втім по перерві на полі розпалилася не товариська боротьба. Циганков розмочив рахунок гарматою з-за меж штрафного. Після першого пропущеного м'яча віце-чемпіони Італії не стримали емоцій та ледь не розпочали сутичку на полі – арбітр охолодив ситуацію "гірчичником".

На 65-й хвилині Віктор покинув поле, а за кілька миттєвостей Стуані подвоїв перевагу каталонців. Артем Довбик таки дебютував за новий клуб, але результативними діями за трохи більше як 25 хвилин відзначитись не встиг.

Кастельянос відквитав один м'яч для Лаціо, та це не врятувало італійський клуб від поразки – 1:2. До слова, минулий сезон форвард провів саме в Жироні.