Футболістки дочекалися завершення свого виступу на жіночому чемпіонаті світу та подали офіційне звернення до ФІФА. Головний тренер Брюс Мвапе на тренуванні перед матчем з Коста-Рикою торкався грудей однієї з гравчинь, повідомляє The Guardian.

Цікаво, що раніше 63-річного коуча вже звинувачували у домаганнях, проте розслідування ще триває. ФІФА розгляне нову скаргу. Якщо вину буде доведено, то тренер ризикує отримати довічне відсторонення від футболу.

"Будь-хто, хто бажає висунути звинувачення або надати інформацію щодо насильства у футболі, може зробити це через конфіденційну платформу ФІФА. Вся інформація, яка надається ФІФА, зберігається з найсуворішою конфіденційністю.

ФІФА надає підтримку і допомогу, аби гарантувати безпеку тих, хто повідомляє про проблеми із захистом, включно зі свідками, що надають свідчення в судових справах ФІФА. Якщо провину встановлено, ФІФА застосовує найсуворіші можливі санкції, включно з довічним виключенням людей з футболу. Наш послужний список це демонструє", – йдеться у заяві ФІФА.