УПЛ. Тур 2

Верес – Шахтар – 1:1

Голи: Шевченко, 62 – Матвієнко, 45+1

Вилучення: Бондаренко, 45+3

Шахтар вирішив з перших хвилин атакувати господарів матчу. Сікан головою переправляв мʼяч у ворота – Паст красиво у стрибку парирував удар. Хороша спроба була в Зубкова, але мʼяч пролетів поруч зі стійкою.

"Гірникам" таки вдалося відзначитися у першому таймі, але гол був дуже неоднозначним. Поки команди готувалися до штрафного удару, Матвієнко підійшов до мʼяча та відправив його повз спантеличеного голкіпера. Рефері вирішив зарахувати гол, хоча перед цим вказав на свій свисток (жест означає пробивати по свистку, – прим.) На цьому сумнівні рішення не закінчилися. Бондаренко отримав пряму червону картку за фол, який не тягне на вилучення.

По перерві Сікейра спробував відновити паритет – не вистачило точності. За кілька миттєвостей дебютант Вереса Шевченко заштовхав мʼяч у володіння Різника після розіграшу кутового. Криськів пробачив Верес після класного проходу, пробивши над поперечкою. Шевченко відповів на це потужним пострілом, але цього разу Різник врятував. Верес затиснув "гірників" до власних воріт. Проте жодна з атак не завершилася голом. Свисток арбітра зафіксував результативну нічию.