Матч Панатінаїкос – СК Дніпро-1 запланований на 1 серпня в Афінах. Стартовий свисток пролунає о 20:30 за київським часом. Дуель команд розсудить німецький арбітр Бастіан Данкер. Його асистентами будуть Домінік Шаал та Марсел Унгер, а четвертим арбітром – Даніел Шлагер.

Перед підопічними Кучера стоїть складне завдання, адже перший поєдинок завершився впевненою перемогою грецької команди з рахунком 3:1. Трансляцію матчу-відповіді покаже телеканал УНІАН. Також гру можна буде переглянути на YouTube-каналі Football Hub.

Нагадаємо, що до кваліфікації Ліги чемпіонів клуби між собою не перетиналися. Панатінаїкос за свою історію 20 разів ставав чемпіоном, виграв 18 Кубків та три Суперкубки. Натомість для СК Дніпро-1 це дебютний виступ на найпрестижнішому клубному турнірі, а на рівні країні найвище досягнення – друге місце в УПЛ.

Надійний букмекер FAVBET вважає фаворитом зустрічі саме Панатінаїкос. Коефіцієнт на перемогу греків становить 1,64. Звитягу СК Дніпро-1 експерти вважають малоймовірною – 6,00. Ціна нічиєї становить 4,35. Очікується, що у наступний раунд пройде грецький колектив (1,01), а ось шансів українцям фактично не дають – 20,00.

Фахівці передбачають результативний поєдинок. Тотал більше 2,5 оцінюється коефіцієнтом 1,86, а аналогічний тотал менше – 2,15.

Зазначимо, що переможець пари далі зустрінеться з французьким Марселем. Там виступає український легіонер Руслан Маліновський.