Аль-Наср розгромно поступився Сельті в рамках товариської зустрічі (0:5). Це був дебютний матч для Луїша Каштру. Португальський форвард після фіаско дав цікавий коментар.

"Мене критикували за те, що я прийшов до ліги Саудівської Аравії, але що сталося тепер? Я відкрив шлях і тепер усі гравці йдуть сюди. Моє рішення приєднатися до саудівських клубів було на 100% вирішальним для залучення нових найкращих гравців. Це факт.

Коли я перейшов у Ювентус, Серія А була мертва. Коли я підписав контракт, вона відродилася. Де б не був Кріштіану, я завжди викликаю великий інтерес. Через рік ліга Саудівської Аравії випередить лігу Туреччини та Нідерландів.

Зараз ліга Саудівської Аравії краща за MLS. Я на 100% впевнений, що не повернуся в жоден європейський клуб. Мені 38 років, і, крім того, європейський футбол сильно втратив у якості. Тільки АПЛ – це дійсно сильний чемпіонат, вона набагато попереду інших ліг, на мою думку", – наводить слова Роналду Фабріціо Романо.

Нагадаємо, Кріштіану перебрався у Саудівську Аравію взимку 2023 року. Саудівці вже оформили низку потужних трансферів, запросивши у свій чемпіонат зірок футболу, зокрема, Каріма Бензема, Н'Голо Канте, Фірміно та Мілінковіча-Савіча.