"Артем – порядний хлопець, і зрозуміло, що він хотів би пограти десь у Європі. Однак разом з тим він розуміє, що цей клуб для нього багато зробив. Тож він продовжив угоду з СК Дніпро-1. Зараз він з нами, а як буде надалі – продавати Довбика чи залишити, – вирішуватиме керівництво клубу", – цитує Кучера офіційний сайт СК Дніпро-1.

За підсумками минулого сезону Артем став найкращим бомбардиром УПЛ, забивши 24 голи у 30 матчах. Старий контракт форварда з дніпрянами був розрахований до кінця цього року. Однак у червні він вирішив продовжити угоду з клубом до липня 2025-го, дозволивши заробити на своєму трансфері.

Раніше повідомлялося, що "спортклубівці" хочуть продати свою зірку не менш ніж за 15 мільйонів євро. Цю суму їм ще доведеться поділити з данським Мідтьюлланом, якому належать 50% прав на гравця.

Нагадаємо, інтерес до Довбика приписують іспанській Жироні та італійській Салернітані. На відміну від представника Серії А, у каталонців є можливість задовольнити фінансові апетити обох клубів, яким належать права на форварда. Перехід в Жирону може бути привабливішим для Артема і з точки зору адаптації, адже за іспанців виступає ще один нападник збірної України Віктор Циганков.