"Я не буду заглиблюватись в футбольну термінологію. Можливо, буде простіше, якщо я вам та вболівальникам команди скажу, що з самого раннього дитинства були моделі футболістів, на які я рівнявся. Думаю, так буде легше зрозуміти і про мої якості, зрозумівши, що це за гравці. На рівні моєї країни – це один із нападників: Болі Сідуан, але, очевидно, що гравці з Конго не настільки відомі широкому загалу.

Коли я переходив в Європу, багато фахівців і журналістів називали мене конголезським Кіліаном Мбаппе. За ігровими якостями, я не буду лукавити, я себе порівнюю з цими гравцями.

Я не дарма згадав на початку розмови про Кіліана Мбаппе. Багато хто бачив його гру на стадіоні, багато хто бачив його гру на трибунах. Я ж виходив грати проти нього на полі. Я бачив, що це за талант, я бачив, що це за професіонал.

Мені хотілось би довести свої вміння до досконалості і бути гравцем з таким же "інстинктом вбивці" перед воротами суперника. Він один з небагатьох, хто має усі необхідні якості та цей інстинкт. Мені хотілось би бути таким же в атаці, але разом з тим зберегти баланс з обороною, бо Мбаппе може дозволити собі не відпрацювати в обороні в деяких епізодах, але я собі такого дозволити не можу. Саме цей баланс мені хотілось би зберегти й розвинути", – цитує Макуану прес-служба Полісся.

Нагадаємо, що до переїзду в УПЛ футболіст виступав за французький Монпельє. Контракт з Поліссям розрахований на 3 роки.