"Я радий розпочати новий етап своєї кар'єри в Інтері Маямі та Сполучених Штатах Америки. Це фантастична можливість продовжити реалізацію цього чудового проєкту. Ідея полягає в тому, щоб працювати разом задля досягнення нашої мети. Дуже хочу допомогти тут, у моєму новому домі", – наводить слова Мессі офіційний сайт Інтер Маямі.

Співвласник клубу Девід Бекхем також поділився думками про трансфер Ліонеля: "Десять років тому, коли я почав свій шлях зі створення нової команди в Маямі, я сказав, що мрію привести в це дивовижне місто найкращих гравців світу. Гравців, які поділятимуть мої амбіції та допоможуть розвивати футбол у США й створити спадщину для наступного покоління в улюбленому виді спорту. Сьогодні ця мрія здійснилася.

Пишаюся тим, що гравець рівня Лео приєднується до нашого клубу. А ще я радий вітати хорошого друга, дивовижну людину та його прекрасну сім'ю, які приєдналися до нас. Тут починається наступний етап нашого шляху. Не можу дочекатися, коли Лео вийде на поле".

Нагадаємо, Ліонель Мессі офіційно покинув ПСЖ після завершення контракту та приєднався до Інтер Маямі на правах вільного агента. Там його наставником стане добре знайомий Херардо Мартіно, з яким вони співпрацювали у Барселоні та збірній Аргентині.