"Дорогі українці, добрий день! Напевно. ви вже знаєте, що кілька днів тому я очолив футбольний клуб Аль-Раед у Саудівській Аравії. Дуже цікаві життєві шляхи і доля.

Бо минулого року жоден іноземний тренер не хотів прийняти Шахтар в умовах війни. Я з тренерським штабом ухвалив рішення, і це був найкращий крок у моїй кар'єрі. Зараз багато тренерів хочуть приїхати у Саудівську Аравію, але не можуть. Тож дуже цікава ситуація. І це заслуга вас, вболівальників. Хочу подякувати особисто. Тому що в умовах війни шліфується характер, менталітет виживання.

І у спортивному сенсі...між такими хорошими тренерами, які є у Саудівській Аравії, виживають найкращі. Так що це буде привілеєм. Потрапити у лігу Саудівської Аравії – це для мене великий виклик. Адже треба буде грати проти світових зірок і хороших тренерів, які будуть випробовувати мої знання, кваліфікацію, досвід! Вдячний вам!

Довго думав, як звернутися до вас. Бо останній місяць читав багато коментарів, що ви думаєте про мене. Це дійсно дає натхнення", – звернувся хорватський фахівець до українських вболівальників в Instagram.

На послання відреагували і деякі гравці Шахтаря. Зокрема, Георгій Судаков поставив сердечко у коментарях. А Валерій Бондар написав: "Дуже дякую вам, містере, за все, що зробили для кожного з нас! Цей рік ми ніколи не забудемо, він завжди залишиться в наших серцях. Думаю, ми ще побачимось".