24-річний нападник "біло-синіх" хоче призупинити контракт з Динамо через війну в Україні, свою роль в команді та фінансові проблеми клубу. Про це повідомляє Футбол 24.

Керівництво Динамо не збирається втримувати Еріка Раміреса з кількох причин – кияни можуть непогано зекономити після його відходу, венесуелець не є важливим гравцем в команді й до того ж у клубі вже втомилися від його вибриків.

Рамірес не вирушив разом з Динамо на передсезонні збори в Австрію й досі не розпочав підготовку до наступного сезону. Наразі він перебуває у Венесуелі та роздумує над своїм майбутнім. У форварда є кілька пропозицій від клубів з Європи та Південної Америки.

Цікаво, що Ерік вже вдруге намагається втекти від киян. У січні 2022-го він відмовився повертатися до Динамо з табору збірної. Цей інцидент повторився й у Словані, за який він виступав на правах оренди.

Рамірес перебрався до столичного клубу у 2021-му за 1,75 млн євро. Відтоді він провів за киян лише 7 матчів, у яких відзначився голом та асистом. Його контракт з клубом розрахований до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює Еріка у 700 тисяч євро.