"Маліновський? Чесно кажучи, поки особисто із ним не знайома. Звичайно, слідкую за цим футболістом та його виступами у національній збірній України та Марселі.

Думаю, пройде трохи часу, і ми познайомимося. Жіноча команда разом із чоловічою завжди присутні на різноманітних відкритих заходах, зустрічах із керівництвом, банкетах з приводу відкриття та закриття сезону. Тому ми точно побачимося. Можливо, навіть вдасться сфотографуватися.

Сильний удар? Маліновський нехай ще спробує мені забити! Коли відбувалася моя офіційна презентація в Марселі, то спілкувалася із керівництвом клубу. Серед менеджерів були й люди, що займаються справами чоловічої команди. Вони добре відгукувалися про нього. Казали, що дуже ним задоволені та хотіли б, аби він і надалі залишався в команді та допомагав їй боротися за найвищі місця", – сказала Катерина в інтерв'ю Українському футболу.

До слова, раніше Боклач виступала за французький Гренобль, польський Гурнік, вірменську Хаясу, а також захищала кольори української команди Ладомир. Катерина регулярно отримує виклики у жіночу молодіжну збірну України.