"Дякуємо нашим вболівальникам та воїнам, завдяки яким команда змогла проявити свої якості на молодіжному чемпіонаті Європи. Ми дуже добре виглядали на турнірі і заслужили на симпатії вболівальників. Хлопцям це піде в плюс. Нам не вистачило банального відновлення, аби бути готовими на гру.

Я вже казав, що не розумію, як ми добирались сюди після гри з Францією. Нас закрили в якомусь ангарі в аеропорту на 4 години замість того, щоб відновлюватись. Прибули в готель о першій ночі. На такому турнірі для мене це є загадкою. Тої свіжості, яка мала бути в хлопців, її не вистачило, тому маємо такий результат.

Початок матчу складався вдало для нас, але... Потрібно привітати збірну Іспанії, це дуже сильна команда. З таким суперником треба грати на 100 відсотків. В першому матчі з Іспанією ми були свіжішими, добре переміщувались, грали з м'ячем. Сьогодні хлопцям не вистачило свіжості.

Мудрик ніби зник в другому таймі? Ви самі розумієте, що Михайло відновлюється після травми, зміг зіграти лише поєдинок проти Франції. Функціонально йому було дуже важко провести всю гру. Коли він був свіжий – Михайло робив різницю, перший гол зробив він. Функціональний стан міг би бути кращим, але, самі розумієте, що Мудрик був після травми", – зазначив Ротань на післяматчевій прес-конференції.

Збірна України завершила свій шлях на молодіжному Євро-2023, але виборола путівку на Олімпіаду у Парижі. Іспанія у фіналі зіграє проти Англії, яка зіпсувала казку ізраїльтянам.