"Мабуть, найбільшою проблемою зараз для команди є відновлення. У нас було на це лише два дні. Це дуже важливий фактор. Також варто зважати на переліт, переїзд. На це пішов час. Плюс інше місто, трохи інший клімат. У Клужі (де раніше грала молодіжна збірна – прим.) трохи прохолодніше зараз.

Втім, з мотивацією проблем не буде. Хлопці усе розуміють. Ми йдемо крок за кроком. Далі збірна Іспанії – це дуже сильна команда. Ми зустрічалися в групі, але завтра буде зовсім інша гра. На юнацькому рівні Іспанія перемагала всіх, вона виграла усі турніри. Ми це добре знаємо, пам'ятаємо про це. Знаємо силу цієї команди.

Франція – це команда, яка дуже добре пресингує, класно повертає володіння. Вони дуже добре почали матч проти нас, це потрібно відзначити. Вони перекрили середину поля – нам було дуже важко виходити в атаки. В таких умовах дуже важливо використовувати простір. Задоволений, що у нас це вийшло. Після пропущеного гола перебудувалися, і у нас все вийшло.

Ми аналізували першу гру збірної Іспанії. Слід зауважити, що це структурна команда, яка завжди грає першим номером. Усі суперники вивчають і знають її механізми, але всі суперники страждають від цього. На теоретичних заняттях ми на ці моменти вказали хлопцям, але на полі все вирішує індивідуальна майстерність, настрій та характер. Все разом і дає результат.

Думаю, іспанці добре нас вивчили. Ми зустрічаємося не перший раз, тож добре знаємо одне одного. Упевнений, що завтра і наші хлопці, і іспанці будуть віддавати усе, щоб зробити цей крок, про який усі мріють (вийти у фінал – прим.), – сказав Ротань на прес-конференції.