Поєдинок 1/2 фіналу молодіжного чемпіонату континенту відбудеться на стадіоні Стяуа в Бухаресті. Матч розпочнеться у середу, 5 липня о 22:00 за київським часом. Гру розсудить бельгійська бригада арбітрів на чолі з Еріком Ламбрехтсом.

Стежити за перебігом матчу можна буде в ефірі регіональних каналів Суспільного. Також онлайн-трансляція буде доступною на YouTube.

Підопічні Руслана Ротаня у чвертьфіналі здолали Францію – 3:1. Георгій Судаков оформив дубль, а переконливу крапку в дуелі поставив на 86-й хвилині Артем Бондаренко. А "Фурія Роха" у попередньому раунді в естра-таймах змогла дотиснути Швейцарію – 2:1.

Нагадаємо, "синьо-жовті" нещодавно зустрічалися з піренейцями на груповому етапі Євро. Тоді команди розписали бойову нічию – 2:2. За Україну забили В'юнник і Судаков. За іспанців відзначився Абель Руїс. А окрім того, суперникам допоміг Желізко, записавши у свій пасив автогол.

У півфінальному протистоянні надійний букмекер FAVBET безперечними фаворитами вважає іспанців. Коефіцієнт на їхню перемогу – 1,78 бала. На звитягу України – 5,00. Нічию в основний час оцінюють в 4,10 бала.

Найімовірнішим автором голу фахівці вважають капітана піренейців, форварда Браги Абеля Руїса (2,05). Також високо оцінюють шанси іспанського вінгера Родріго Рікельме (2,75).